Väst-8 Göteborg på Göteborgs Modell och Hobbymässa

 Posted by admin on 26 April, 2012 at 14:23
Apr 262012
 

Förra helgen, 21-22 april, var det hobbymässa i Göteborg i de stora gamla militärhangaren på Säve Flygplats. Flygmuseet Aeroseum var värd för ett trettiotal utställare och omkring 1700 personer beräknas ha besökt mässan under helgen.

Väst- Göteborg var på plats med en stor monter där man fick se radiostyrd bilsport och prova på den både digitalt med VRC och i verkligheten!

Intresset var stort och utställarna fick publik vid presentationerna och uppvisningarna, vilket var riktigt roligt. Vi körde runt med eltouringbilar i hela hallen och med buggybilarna på de olika utställarnas banor. Människor i alla åldrar provade att köra bilarna och många undrade hur man skulle tänka när man skulle skaffa en bil, både på hobby- eller nöjesnivå men även för att tävla med.

Vår monter i hangaren. Vi hade sällskap av Hkp-4 och en Tiger Moth.

VRC-simulatorn

VRC-simulatorn

Vår prova-på bana

Alla olika bilar vi ställde ut och visade upp

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha