Ny grenansvarig

 Posted by admin on 21 October, 2013 at 13:07
Oct 212013
 

Hej,
Electric Track har numera en ny grenansvarig.
Mitt namn är Michael Nilsson och jag är 26 år. Jag har ägnat mig åt radiostyrd bilsport i snart 20 år, främst inom track-klasserna, men även offroad på senare tid.

Jag har en ganska sur uppsyn, men är oftast trevlig om man väl vågar hälsa på mig.

Grenansvarig 2013

Jag håller just nu på att styra upp sektionssidan efter bästa förmåga, men det kräver en hel del eftertanke från min sida, så det kommer troligtvis ta en stund innan jag är nöjd. Målet är att man här ska kunna hitta resultat från alla tävlingar som körs, och kanske även någon bild.

Jag kommer inte fokusera på det förgångna, utan vi kör på från ruta ett med blankt papper. Fri tolkning. Nu åker vi!

 

Vänliga Hälsningar,
Michael

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha